top of page

VERZENDEN & RETOURNEREN

 

VERZENDEN

Bestellingen worden verzonden binnen de week na plaatsing. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag geplaatst worden, worden op maandag verzonden. Daarna vertrekken ze als non-priorzending naar jou. 

De verzendkosten hangen af van het gewicht van je bestelling en van het land van bestemming.

Je kan je bestelling ook gratis komen afhalen in het centrum van Antwerpen. Plaats je bestelling op onze webshop en selecteer 'Afhalen bij LABS Talenschool’. Wij geven een seintje wanneer jouw bestelling klaar ligt om af te halen.

 

België tot 100gr - € 3

België tot 350gr - € 4

België meer dan 350gr - € 7

Nederland, Frankrijk, Duitsland tot 100gr - € 7

Nederland, Frankrijk, Duitsland tot 350gr - € 12

Nederland, Frankrijk, Duitsland meer dan 350gr - € 17

RETOURNEREN

Is de bestelling niet wat je ervan verwacht had? Je kan het artikel ruilen of retourneren binnen de 14 kalenderdagen nadat je het pakketje hebt aangekregen. Download hier het retourformulier en vul dit volledig in. Voeg het formulier bij je terugzending en wij verwerken jouw retour zo goed mogelijk. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en de goederen ongeopend en niet beschadigd zijn, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.​

De retourkosten zijn voor rekening van de consument en op eigen risico. Indien het pakket laattijdig of niet aankomt (door fout van de gekozen leverancier bijvoorbeeld) bij ons, beloven wij geen terugbetaling.

 

RETOURADRES

LABS BV

Kipdorp 38

2000 Antwerpen

 

BESCHADIGD ARTIKEL ONTVANGEN?

Heb je een beschadigd artikel ontvangen? Of het foute artikel ontvangen? Onze excuses voor het ongemak! Stuur binnen 2 kalenderdagen een mailtje naar info@nanotuin.be met de aard van het probleem, dan lossen we dit zo snel mogelijk op!

bottom of page