top of page
Seedlings

HET VERHAAL VAN NANOTUIN

Het moest er ooit van komen...

Het moest er ooit van komen met zoveel groene genen in mijn bloed. En als het kriebelt moet je ... óf krabben, óf zaaien. En na lang nadenken, puzzelen en rekenen is het dubbeltje dan toch naar z'n groene kant gevallen en komt er een vervolg op het tuinverhaal dat ik 15 jaar geleden was gestart in de vertaalwereld.

Ondertussen hebben mijn ouders hun webshop gesloten en genieten ze van hun pensioen. Ik heb heel vaak de vraag gekregen "hoezo, jij zet de zaak niet verder?". Van klanten en collega's, van de mensen die me twee keer per jaar op de Tuindagen van Beervelde zagen, van mijn lieven ook wel... :-)

En ik ben natuurlijk lang niet de enige die tijdens de coronacrisis goed heeft nagedacht en heeft beslist het over een andere boeg te gooien. Vandaar dat ik terugkeer naar de tuinsector. Een echte overname van de zaak van mijn ouders is het niet, ik maak er mijn eigen verhaal van dat start waar zij zijn geëindigd: met een webshop. Ik ga stapje voor stapje werken aan mijn eigen collectie, in eerste instantie met soorten voor stadsmussen zoals ik, maar ik neem ook de nog resterende soorten (in hun door klanten zo geliefde zakjes) van mijn ouders over, je vindt ze in de collectie "De Nieuwe Tuin" en je ziet aan de *asterisken* meteen over welke soorten het gaat. Het overbrengen van al dat materiaal vraagt wat tijd, dus kom zeker regelmatig kijken welke nieuwe collecties en soorten er zijn of volg NANOTUIN op Instagram om op de hoogte te blijven. 

 

Lieve groe(n)tjes, 

Charlotte 

info@nanotuin.be

bottom of page